July 08, 2014

Espai creatiu: pinta la teva pròpia ceràmica


Doncs no sé jo si existeixen llocs així per Barcelona, o Catalunya,... però el primer cop que vaig entrar a Creative Space em vaig quedar bocabadada. Sí, sí, 5 minuts en silenci, mentre admirava la sala d'aquest local i absorbia cada imatge i sensació que em transmetia. Exageració? Sí, pot ser. Però per a mi això és com un temple.



Aquest espai creatiu permet pintar el teu propi joc de ceràmica. Tasses, tasses de cafè, de tè, tasses més grans, tasses més petites, bols, bols més grans i més petits, plats, plats quadrats, rodons, allargats, grans, petits, plans, plats sopers, petites escultures, safates, enciameres, gerres, etc. Tot el que es vulgui i més.

I com funciona? Arribes, esculls l'envàs de ceràmica que vols pintar, el compres, esculls els colors que prefereixes, seus a una taula, i et dediques a pintar el que et vingui de gust. Un cop acabada l'obra d'art, l'has de deixar allà durant una setmana, que és el temps necessari per a què els encarregats envernissin la peça de ceràmica, la passin pel forn, i tu la puguis recollir.



Els acabats són genials, i algunes fotografies molt inspiradores (de peces fetes per altra gent) es poden trobar a la pàgina de facebook i instagram del mateix local. Uns quants exemples. No trobeu que és fantàstic?


L'únic problema o inconvenient són els preus, que no són precisament baixos. Recordo que el típic bol de cereals amb ansa costa 275kr (37€ aprox.), de manera que pintar un joc de vàries peces de ceràmica pot sortir per un ull de la cara. Tot i això, trobo que aquesta idea és molt bona!

Ah, i un altre detall important: el lavabo, evidentment, també està ambientat d'acord al propòsit d'aquest taller. Genial!



A més, de tant en tant, també hi acullen concerts de jazz i altres tipus d'esdeveniments. Tindria èxit un espai així a Barcelona...?

Siau!

No comments :

Post a Comment