March 22, 2014

Vinter i København (Hivern a Copenhaguen)

Doncs a veure si poso algunes imatges de l'hivern... que no ha estat gaire hivern perquè no ha fet gens de fred, i només ha nevat un parell de vegades T_T

Primer de tot, Copenhaguen també és una ciutat que s'engalana per Nadal, així que les llums, els arbres de nadal, els ninots de neu o les firetes amb vi calent (gløgg en danès o glühwein de l'alemany) no podien faltar! A part del Christmas Market, al centre de la ciutat, que van posar des del mes de novembre fins passat Nadal.



Unes quantes imatges de Nyhavn, el canal més famós de Copenhaguen, el de les casetes de colors, un cap de setmana de desembre que feia bastanta fred :)



La foto de l'esquerra és el Nyhavn encara, però la foto de la dreta és de Christiania, en una posta de sol.


I després, a finals de gener o principis de febrer, va arribar la neu! Tinc alguns vídeos, però són una mica una tonteria, així que poso alguna fotito i ja està. Aquestes fotos són del voltant de casa meu, i del llac que tinc a davant! ^^








El mes de gener diuen que va ser el mes amb menys sol en molts anys, si bé també es cert que ha fet molt poc fred! I les hores de sol de seguida van tornar!!

Hej hej!

No comments :

Post a Comment