May 12, 2014

Solrige dage i parken (Dies assolellats al parc)

Com ja he comentat anteriorment, la primavera i el sol desperten als danesos del seu període hivernal, i a la mínima que els rajos de sol apareixen al cel, tothom surt de la seva cova per fer la fotosíntesi ;)

Una cosa molt habitual és anar a qualsevol parc o lloc amb gespa i prendre el sol, menjar, fer la migdiada, o prendre unes quantes cerveses. Aquesta ànsia sempre m'havia semblat molt exagerada, però ara que he experimentat els hiverns escandinaus... ho entenc, i faig el mateix. A més, al mes d'abril (i després del canvi d'hora) els dies ja comencen a ser molt més llargs i, de cop i volta, es nota que la primavera, realment, altera el ritme de vida.

Un parell de fotos de picnic, un dels primers dies calorosos (a d'abril!).


Alguns dels parcs més grans i bonics de Copenhagen, on és habitual anar a fer les birres: Fælledparken, Nørrebroparken, Frederiksberg Have i Kongens Have (on hi ha el Castell de Rosenborg). Altres llocs que també són habituals: els llacs, Nyhavn, Islands Brygge, o els canals de Christianshavn.

Una gran ocasió per anar a Fælledparken és la celebració de l'1 de maig, on s'organitzen concerts, activitats esportives, picnics varis... vamos, tots els danesos s'agrupen aquí des de ben d'hora pel matí i es passen el dia ajeguts, menjant, fent BBQs i bebent cervesa fins ben entrada la nit,... si ets prou resistent a la fresqueta que encara apreta després de la posta de sol!



Cal fixar-se que, tot i el sol i la caloreta... la gent segueix anant abrigada! La temperatura era de 12ºC aproximadament!

Bye!

No comments :

Post a Comment