May 24, 2014

Copenhagen Street Food

A principis de maig es va inaugurar l'Street Food a Copenhagen (web, facebook). QUÈ ÉS AIXÒ?

Doncs és una nau industrial remodelada i situada al port de la ciutat, a l'illa de Christianshavn, on hi pots trobar camions (trucks) amb diferents tipus de menjar i begudes (com paradetes) per preus molt assequibles, entre 50-80kr (7-11€). Hi ha des de fish & chips, hot-dogs o hamburgueses, fins a amanides i salmó, cuina cubana, o pizzes, a part de l'oferta de begudes, que inclou cervesa Moritz! Una bona alternativa a la inabastable oferta gastronòmica de la ciutat!


Aquest espai està decorat de forma minimalista i manté l'aspecte industrial, tot i que han aconseguit un ambient molt acollidor (hyggeligt, en danès) amb material reciclat (reutilització de contenidors, bidons, materials metàl·lics, etc.). Ofereixen taules i espai per menjar (com un restaurant) a l'interior de la nau, i taules, bancs i hamaques a l'exterior, amb una fantàstica vista de la ciutat de Copenhagen a l'altra riba del canal, i les postes de sol...


         

... l'última foto són els lavabos, sí. Digueu-me tradicional, però això, per mi, és difícil d'assumir.

I unes quantes fotos i vídeo de la pàgina web oficial (http://copenhagenstreetfood.dk/en/) que són més maques que les meves, i mostren millor el que és:





I el que és maco, també, són els entorns d'aquest lloc, el que veus quan hi arribes, i és que Christianshavn és un dels barris més bonics de la ciutat, tot i que hi hagi obres ^^.



Bon profit!

No comments :

Post a Comment