September 16, 2013

Recull de fotos dels primers dies @ Copenhagen

Doncs... per estrenar el blog i així no spamejar a tot déu en futures ocasions (que suposo que molts agraïran), faig un recull de les fotos que he anat fent aquests primers dies a Copenhagen.

Un parell de fotos dels carrers de la ciutat de Copenhagen, prop del barri de Vesterbro i prop del campus de Frederiksberg, al carrer Gammel Kongevej.

 

Fotos de la meva bici (de segona mà) i del llac i voltants de la casa on visc.


Rua de música reggae (en bicicleta i altaveus sobre bicicletes, i plaques solars) per donar a conèixer l'Scandinavia Reggae Festival. La rua començava a Christiania i va acabar a Rådhuspladsen.


   

Posta de sol al llac del costat de casa meu, i nit al canal de Christianshavn.

 

Fotos dels llacs Furesø i Solbjerg Engsø, que vam anar a visitar durant la setmana d'introducció al meu màster (EnvEuro), com a exemples de restauració i regeneració d'ecosistemes/llacs a Dinamarca. I foto del terra de l'entrada de l'edifici de l'Agència Europea del Medi Ambient (EEA), que té la seu a Copenhagen.

  

  

Un parell de fotos de la festa/cerimònia de matriculació que la Universitat de Copenhagen fa cada any, com a rebuda/benvinguda pels nous estudiants, amb discurs del degà, etc.

  

Foto del concert de Bomba Estéreo al pont Dronning Louises Bro i foto de la oficina on et fas el CPR (que ve a ser el DNI danès, en el meu cas pels residents no-danesos).

 

Fotos al pont Knippelsbro de la Via Catalana a Copenhagen, que si recordo bé es va fer el dia 1 de setembre, pel matí. I foto del Fakta, el supermercat que és més a prop de casa meu, i el que he visitat més sovint. L'altre supermercat visitat de forma recurrent és el Netto, i ambdós són dels més barats que et pots trobar.

 

 

Fotos del sandvitx d'hummus del Paludan Bogcafe i de l'interior del local, un bar/biblioteca al dentre de la ciutat on pots menjar prou bé, a preus prou assequibles, i que té una decoració que a mi, personalment, m'encanta (del pal biblioteca antiga).

 

Tradicions daneses: portar pastissos a classe, ja siguin cuinats pels professors o pels alumnes! Fan calendaris de torns per decidir a qui li toca cada setmana. Fantàstic... si els pogués menjar ;)

   

Sopar que vam fer a casa d'una amiga: arròs amb verdures i llet de coco i curry, i postre sense lactosa (semblant a un iogurt) també de coco, amb ametlles i mermelada! Deliciós.

 

I ja està! 

No comments :

Post a Comment