October 30, 2013

Efterår i København (Tardor a CPH)

Bàsicament escric perquè avui he fet un altre vídeo mentre anava en bici, i just la música que escoltava era molt guay, i ha estat una escena i uns segons molt macos, felicitat vamos, i els volia compartir.

La tardor a Copenhagen és preciosa. :)




I ja que estic aquí... A veure què trobo de fotos...


Això són uns camps de gespa i de futbol que tinc molt a prop de casa, crec que això era el 23 de setembre. Aquests mateixos camps surten al vídeo que us he passat abans, si us hi fixeu... com canvia la imatge sense el solete de fons eh? ^^ i la foto del costat és del llac que tinc al costat de casa, del 3 d'octubre crec.

Imatge en línia 4      Imatge en línia 5

Això és del 28 de setembre, que hi havia aquest vaixell a CPH, es veu que es el vaixell de contenidors més gran del món, o algo així... i res, vam anar a veure'l (per fora xD)

Imatge en línia 1       Imatge en línia 3

Això és el jardí botànic del costat de la uni (del campus sud, de Frederiksberg) el dia 10 d'octubre, que vam anar a fer una excursioneta als hivernacles que té la uni a Taastrup (o alguna cosa així).

Imatge en línia 6      Imatge en línia 8

I els hivernacles aquests... es veu que són els més moderns de tot Dinamarca o alguna cosa així, vamos, era nou!! La veritat és que em va agradar molt!

Imatge en línia 9      Imatge en línia 13

I les dos últimes tonteries... a Dinamarca també existeixen els calendaris d'advent, i de tot tipus!! I el dia del Barça-Madrid vaig anar al bar de la penya de CPH a veure el partit amb tres noies més! Va estar prou bé, però molta gent i molta calor!!!

Imatge en línia 11      Imatge en línia 12

AAAAAAAAAAAAAAAah!!! La "ventolera" ha causat força "estragos" aquí a CPH! Arbres trencats, sostres de cases volant, "andamios" volant...

Imatge en línia 14

Bah! Dewww!!

No comments :

Post a Comment